Το ξενοδοχείο Avaton Luxury Hotel & Villas, υπερήφανο μέλος της Relais & Chateaux, είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο που έχει 2 εστιατόρια με υψηλές γαστρονομικές προδιαγραφές. Executive Chef του ξενοδοχείου είναι ο κύριος Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία σε Michelin εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Relais & Châteaux διαθέτει σχεδόν 100 εστιατόρια και τοποθετεί στο επίκεντρο το γαστρονομικό επάγγελμα. Δημιουργοί συναισθημάτων και τεχνίτες της γεύσης, οι σεφ αυτών των εστιατορίων είναι αφοσιωμένοι στη δέσμευση της Relais & Châteaux : προϊόντα επιλεγμένα από τοπικούς παραγωγούς και σεβασμό στη βιοποικιλότητα και τις εποχές.
Ανάμεσά τους, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια με αστέρι Michelin θα σας καλωσορίσουν για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.
Στόχος των εστιατορίων Relais & Châteaux είναι να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εμπειρία δημιουργώντας διαρκείς γαστρονομικές αναμνήσεις για τους επισκέπτες του. Η δημιουργία της εμπειρίας ξεκινά με το σκηνικό του εστιατορίου, το οποίο βελτιώνει τον κόσμο των γεύσεων του σεφ.