Επιθυμούμε να εντάξουμε στο δυναμικό του A LA CARTE εστιατορίου στο ξενοδοχείο μας INNSiDE ELOUNDA 5* by Melia στην Ελούντα Λασιθίου:
SOUS CHEF
Καθήκοντα και αρμοδιότητες:
- Συνεργάζεται στενά με τον Executive Chef και ακολουθεί τις οδηγίες του
- Διαχειρίζεται με επιτυχία την ομάδα της κουζίνας όταν χρειαστεί
- Τηρεί τους κανόνες για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων
- Τηρεί τους κανόνες για την ατομική υγιεινή
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους για να έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα ευχάριστο και υποστηρικτικό περιβάλλον, σε μία σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία του ξενοδοχειακού κλάδου.
Όλες οι υποβληθείσες αιτήσεις και πληροφορίες θα εξεταστούν υπό συνθήκες απόλυτης εχεμύθειας και σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).