Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.
Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και την Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.
Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!
Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του στην Κω:
Κρεοκόπτης A’
Περιοχή: Κως
Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή/Πλήρης
Ref: HO/ BUTCK
Σκοπός
Ως Κρεοκόπτης Α’ θα είστε υπεύθυνος για την επεξεργασία, παρασκευή και αποθήκευση κρεάτων, ψαριών, πουλερικών και την οργάνωση του τμήματος σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ομίλου, τους κανόνες Υγιεινής & Ασφάλειας και τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις.
Αρμοδιότητες
- Πραγματοποιεί την επεξεργασία & το μαρινάρισμα των κρεάτων, ψαριών, πουλερικών σύμφωνα με τις οδηγίες του Chef και τα μενού για το κεντρικό και τα θεματικό εστιατόριο.
- Οργανώνει την αποθήκευσή κρεάτων και ψαριών στους ανάλογους ψυκτικούς θαλάμους
- Καταγράφει τα αποθέματα και προβαίνει σε παραγγελίες
- Τηρεί τις οδηγίες & την συμπλήρωση των προκαθορισμένων εντύπων ISO που αφορούν το τμήμα ευθύνης του.
- Εφαρμόζει το πρόγραμμα καθαριοτήτων του τμήματος και φροντίζει ιδιαίτερα την καθαριότητα του πόστου του.
- Φροντίζει για την επάρκεια αναλωσίμων, σύμφωνα με το πρόγραμμα παραγγελιών του τμήματος.
- Ελέγχει την ορθή χρήση και τη συντήρηση του εξοπλισμού και των μηχανημάτων του τμήματος.