Ο λαντζιέρης / -α είναι υπεύθυνος/-η για το πλύσιμο
όλων των σκευών που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα, των μηχανημάτων της κουζίνας
(φούρνος, φριτέζες, κεραμικές εστίες, ψυγεία) και της ζαμπονομηχανής. Είναι
επίσης υπεύθυνος για τον καθαρισμό όλων των ραφιών της κουζίνας, της βιτρίνας
του μαγαζιού και όλων των χώρων του μαγαζιού (30 περίπου τετραγωνικά ισόγειο,
40 περίπου πατάρι), της τουαλέτας προσωπικού και εργαζομένων, της πέτρινης
σκάλας, κλπ. Ο αποθηκευτικός χώρος (60 περίπου τετραγωνικά) θα πρέπει επίσης να
καθαρίζεται μία φορά τη βδομάδα.
Εργασία:
- Μερική απασχόληση – κατά προτίμηση πρωινή και
απογευματινή / ωράριο συζητήσιμο
-
Εξαήμερη εργασία