Η Focacceria Napul’è είναι η πρώτη και μοναδική Focacceria στην Αθήνα. Βασικός πρωταγωνιστής της είναι η χειροποίητη focaccia – ένα από τα πιο αγαπημένα ιταλικά ψωμιά. Μέσα της μπαίνουν η χειροποίητη πορκέτα, οι κρέμες τυριών και οι σάλτσες που δημιουργούνται στη Focacceria καθώς και ποιοτικά ιταλικά αλλαντικά και τυριά. Παρά το νεαρό της ηλικίας της (ξεκίνησε τη λειτουργίας της στις 16 Σεπτεμβρίου) , η Focacceria Napul’è έχει ήδη αναδειχθεί σε "hotspot" της πρωτεύουσας, όπως αναφέρουν άρθρα (Athinorama, Gastronomos, FNL Guide, Cantina, Bovary, Athens Voice) και ο κόσμος που την έχει κάνει στέκι του.
Θέση Barista και Ταμείου
Η Focacceria Napul’è στηρίζεται σε self-service μοντέλο. Τα ποτήρια είναι χάρτινα και πλαστικά. Ο/H Barista ετοιμάζει τον καφέ και χειρίζεται τις περισσότερες φορές την ταμειακή μηχανή – αν και σε αυτό έχει συνήθως βοήθεια από άλλα μέλη της ομάδας, ιδιαίτερα όταν το πόστο του/της έχει παραγγελίες. O/H Barista ετοιμάζει επίσης τα 3 κοκτέιλ που προσφέρει η Focacceria – Negroni, Aperol Spritz, Paloma. Η εταιρεία Cafeistas, από την οποία προέρχεται ο καφές, προσφέρει σεμινάρια χειρισμού των μηχανημάτων και της σωστής παρασκευής του καφέ.
Εργασία:
- Πλήρης απασχόληση
- Πενθήμερη εργασία
- Η εξαήμερη εργασία είναι συζητήσιμη – μόνο αν αυτό ενδιαφέρει κάποιον/α υποψήφιο