Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
6/1/2025

Food & Beverage controller

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΚΩΣ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Περιγραφή

Koia all suite well-being resort is looking to recruit for season 2025 a passionate, well-educated and experienced Food & Beverage Controller.

Koia is a 51-room exclusive hotel, it is consisted by separate rooms such as small villas, all are sea view, 38 of them have private swimming pools. Deeply rooted into KOIA’s Hippocratic philosophy is the creation of an environment that exudes balance and nurtures harmony. Drawing upon inspiration from the ancient wisdom of centuries ago and fusing it with the best sustainable development practices to today, KOIA represents a modern-day wellbeing resort founded on primordial wellness principles of living well.

Βασικές Αρμοδιότητες

Διαχείριση Αποθεμάτων

  • Παρακολούθηση αποθεμάτων τροφίμων, ποτών και πρώτων υλών.
  • Καταγραφή εισερχόμενων και εξερχόμενων προϊόντων.
  • Τακτικός έλεγχος αποθεμάτων (stocktaking).
  • Διασφάλιση σωστής αποθήκευσης σύμφωνα με κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Κοστολόγηση

  • Υπολογισμός κόστους πιάτων και ποτών στο μενού.
  • Έλεγχος κόστους ανά μερίδα (portion control).
  • Ενημέρωση για αλλαγές στις τιμές πρώτων υλών.

Έλεγχος Προμηθειών

  • Συνεργασία με τμήμα προμηθειών για επιλογή κατάλληλων υλικών.
  • Παρακολούθηση παραγγελιών τροφίμων και ποτών.
  • Έλεγχος τιμολογίων για ακρίβεια τιμών και ποσοτήτων.

Μείωση Σπατάλης

  • Ανάλυση κατανάλωσης προϊόντων για μείωση σπατάλης.
  • Καταγραφή ληγμένων ή μη χρησιμοποιούμενων προϊόντων.
  • Εφαρμογή στρατηγικών για βελτίωση αποδοτικότητας (π.χ., σωστή διαχείριση μπουφέ).

Αναφορές και Ανάλυση

  • Δημιουργία αναφορών για κόστος τροφίμων και ποτών.
  • Παροχή δεδομένων για κατανάλωση και κερδοφορία.
  • Υποστήριξη στρατηγικών αποφάσεων της διοίκησης

Συμμόρφωση με Πρωτόκολλα

  • Διασφάλιση συμμόρφωσης με πολιτικές της εταιρείας.
  • Εφαρμογή προτύπων υγιεινής και ασφάλειας.

Έλεγχος Ποιότητας

  • Επίβλεψη ποιότητας προϊόντων από προμηθευτές.
  • Διασφάλιση ότι τα προϊόντα πληρούν τα πρότυπα του ξενοδοχείου.

Διαχείριση Τεχνολογίας

  • Χρήση συστημάτων F&B Management (π.χ. Micros, Fidelio, ERP).
  • Παρακολούθηση αποθεμάτων, κοστολόγησης και κατανάλωσης μέσω λογισμικού.

Παροχές

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών βάσει προσόντων.
  • Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.
  • Διαμονή ανάλογα με τον τόπο καταγωγής (εκτός Κω).
  • Δυναμικό, φιλικό και ιδιαίτερα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.
  • Γεύματα κατά την περίοδο λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.