Το Creta Maris Resort στην Χερσόνησο Κρήτης, συνώνυμο με την εμπειρία της αυθεντικής Κρήτης, μέσα από την άνεση ενός all-inclusive 5* resort, με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της λειτουργίας του και μέλος του βραβευμένου Metaxa Hospitality Group, αναζητά για το τμήμα της κουζίνας, για τη σαιζόν 2025:
Γ΄ Μάγειρα
Ενδεικτικές αρμοδιότητες θέσης:- Εκτέλεση οδηγιών Α΄, Β΄ Μάγειρα και Executive Chef
- Προετοιμασία πρώτων υλών (κοπές των λαχανικών, προετοιμασία κρεάτων, θαλασσινών, μαρινάδες)
- Εκτέλεση ανατεθειμένων παρασκευών