Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
06/12/2024

Head Waiter/ Α' Σερβιτόροι / Chef de Rang

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών ΙΕΚ

Περιγραφή

Avaton is a leading luxury hospitality company with a firm commitment to customer service. Dedicated to perfecting the travel experience and providing the highest standards of hospitality. We believe that our most valuable asset is our employees.

The resort is a boutique property with 56 villas and suites and is a proud member of the well-respected and world-known Relais & Chateaux affiliation.

Ο ρόλος του επικεφαλής σερβιτόρου/ Head Waiter:

Ο σερβιτόρος είναι ένα βασικό μέλος της ομάδας Food & Beverage που είναι αφοσιωμένο στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας και εξυπηρέτησης στους επισκέπτες μας. Αυτή η θέση παρέχει μια ευχάριστη, εξειδικευμένη εμπειρία σερβιρίσματος ποτών ή φαγητού, σύμφωνα με τα πρότυπα αριστείας της Relais & Chateaux για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα. Ο σερβιτόρος προβλέπει και εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών προτού του ζητηθούν και είναι γνώστης όλων των διαθέσιμων επιλογών του μενού, των καταλόγων ποτών και των ημερήσιων σπεσιαλιτέ.

The Role of Head Waiter/Chef de Rang:

The Chef de Rang is an essential member of the Food & Beverage team dedicated to providing exceptional quality and service to our guests. This position provides an enjoyable, expertly served beverage or dining experience conforming to Relais & Chateaux standards of excellence for quality, professionalism, and friendliness. The Chef de Rang anticipates and services guests' needs before being asked and is knowledgeable about all available menu options, beverage lists, and daily specials.

Απαραίτητα Προσόντα

Ο ιδανικός Head Waiter θα:

  • Είναι άριστα εκπαιδευμένος/η και ενημερωμένος/η σε όλους τους τομείς (γνώσεις γαστρονομικές, τεχνικό κομμάτι, αλλά και στις αρχές συμπεριφοράς)
  • Προσφέρει μια ευχάριστη, άρτια σερβιρισμένη εμπειρία ποτών ή φαγητού, σύμφωνα με τα πρότυπα αριστείας μας για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα
  • Περιγράφει στους επισκέπτες την επιλογή των ειδών του μενού τροφίμων και ποτών προσφέροντας ενδιαφέρουσες και ζωντανές περιγραφές για κάθε είδος
  • Προβλέπει τις ανάγκες των πελατών και βεβαιώνετε για την ικανοποίησή τους
  • Προετοιμάζει και παρουσιάζει με ακρίβεια τους λογαριασμούς και εκτελεί όλα τα καθήκοντα που σχετίζονται με το κλείσιμο των βάρδιας του εστιατορίου
  • Καλωσορίζει τους επισκέπτες με επαγγελματικό τρόπο
  • Βοηθάει στο στρώσιμο και το καθάρισμα των τραπεζιών με τάξη και ταχύτητα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ξενοδοχείου
  • Βοηθάει στην προετοιμασία, τον καθαρισμό και το στήσιμο των σταθμών φαγητού/ποτού(πάσου)

Our Ideal Chef de Rang will:

  • Provide an enjoyable, expertly served beverage or dining experience conforming to our standards of excellence for quality, professionalism, and friendliness
  • Describe the selection of food & beverage menu items to guests by offering interesting, and vivid descriptions of each item
  • Anticipate guest needs, ascertain satisfaction, and respond urgently and appropriately to guest concerns and requests
  • Prepare and present bills accurately and perform all duties related to restaurant closing shifts
  • Greet and seat guests in a professional manner
  • Assist in setting and clearing tables neatly, rapidly, and completely according to specifications
  • Assist in the breakdown, cleaning, and set-up of food/drink stations

Απαιτήσεις:

  • Εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στο τμήμα του Food & Beverage σε πολυτελές περιβάλλον (ξενοδοχεία 5*, fine dining εστιατόρια)
  • Άριστες προσωπικές δεξιότητες παρουσίασης και διαπροσωπικές ικανότητες, εξωστρεφής προσωπικότητα και ικανότητα αντιμετώπισης κάθε αιτήματος
  • Απαιτείται ευελιξία, πρωτοβουλία και προσέγγιση ομαδικής εργασίας
  • Υψηλό επίπεδο γνώσης κρασιού και φαγητού (πτυχίο WSPC ή Genius in Gastronomy θεωρείτε προσόν)
  • Γνώση χρήσης POS
  • Γνώση ανάγνωσης, γραφής και προφορικού λόγου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα

Requirements:

  • Excellent personal presentation and interpersonal skills, an outgoing personality, and a can-do approach to any request
  • A minimum of three years of food service experience in a luxury environment. (5* hotels or fine dining restaurants)
  • Flexibility, initiative, and teamwork approach are required
  • A high level of wine and food knowledge. (WSPC or Genius in Gastronomy certificate is preferred) 
  • Proficiency in using POS
  • Reading, writing, and oral proficiency in the Greek and English language

Παροχές

  • Διαμονή σε ανακαινισμένο ή καινούργιο διαμέρισμα (διαμονή μόνος ή μέχρι και 1 συγκάτοικο)
  • Διατροφή κατά την διάρκεια εργασίας
  • Ευκαιρίες εξέλιξης μέσα στην εταιρεία
  • Ανταγωνιστικός μισθός-πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς
  • Εξαιρετικό περιβάλλον και συνθήκες εργασίας- σεβασμός, αλληλοβοήθεια
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα που διεξάγονται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου (Μπάτλερ service, fine dining, κρασία και ποτά)
  • Δυνατότητα εύρεσης εργασίας σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του ίδιου ομίλου Relais & Chateaux στο εξωτερικό- Χειμερινή σεζόν στις Άλπεις
  • Εργασία καλοκαιρινής περιόδου (Μάιο έως και Οκτώβριο)

Key Benefits:

  • Complimentary employee stay (standalone new furnished apartment or with 1 roommate
  • Complimentary meals whilst on duty
  • Growth opportunities within the company as a hospitality professional
  • Competitive salary
  • Excellent working conditions and environment
  • Training seminars conducted by hospitality experts (Butler, fine dining, wines and spirits seminars)
  • Option to work in other Relais & Chateaux properties around the world -Winter season in the Alps
  • Seasonal work (May-October)

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.