Avaton is a leading luxury hospitality company with a firm commitment to customer service. Dedicated to perfecting the travel experience and providing the highest standards of hospitality. We believe that our most valuable asset is our employees.
The resort is a boutique property with 56 villas and suites and is a proud member of the well-respected and world-known Relais & Chateaux affiliation.
Ο ρόλος του επικεφαλής σερβιτόρου/ Head Waiter:
Ο σερβιτόρος είναι ένα βασικό μέλος της ομάδας Food & Beverage που είναι αφοσιωμένο στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας και εξυπηρέτησης στους επισκέπτες μας. Αυτή η θέση παρέχει μια ευχάριστη, εξειδικευμένη εμπειρία σερβιρίσματος ποτών ή φαγητού, σύμφωνα με τα πρότυπα αριστείας της Relais & Chateaux για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα. Ο σερβιτόρος προβλέπει και εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών προτού του ζητηθούν και είναι γνώστης όλων των διαθέσιμων επιλογών του μενού, των καταλόγων ποτών και των ημερήσιων σπεσιαλιτέ.
The Role of
Head Waiter/Chef de Rang:
The Chef de Rang is an essential member of the Food & Beverage team dedicated to providing exceptional quality and service to our guests. This position provides an enjoyable, expertly served beverage or dining experience conforming to Relais & Chateaux standards of excellence for quality, professionalism, and friendliness. The Chef de Rang anticipates and services guests' needs before being asked and is knowledgeable about all available menu options, beverage lists, and daily specials.