Εταιρικό Προφίλ
Οικογενειακή Παράδοση
Αν η οικογενειακή παράδοση αποτελεί μαγιά, για να ζυμωθεί μια επιχειρηματική δράση στις αξίες του καλού και αγαθού, τότε μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για εννέα σχεδόν δεκαετίες αρτοποιητικής κληρονομιάς. Η ιστορία ξεκίνησε το 1927, στην Καλαμαριά, όταν ο παππούς Διαμαντής, αρτοποιός από τη Μικρά Ασία, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σε μια εποχή που το ψωμί έβγαινε δύσκολα και οι άνθρωποι εκτιμούσαν διαφορετικά την κάθε μπουκιά, η πρώτη εκείνη οικογενειακή επιχείρηση έσπειρε το επαγγελματικό μεράκι που υπηρετούμε μέχρι σήμερα, στην αρτοποιεία «Φουρναράκος Διαμαντάκος».
Από Γενιά Σε Γενιά
Εκλεκτή πρώτη ύλη, φροντίδα στο ζύμωμα και αρμονικό ψήσιμο στην πέτρα όρισαν και ορίζουν την παρασκευή. Μικρά μυστικά κατακτήθηκαν απο φουρνιά σε φουρνιά και κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά. Το 1991, εκσυγχρονίσαμε τους χώρους παραγωγής, αυξήσαμε την ποικιλία των προϊόντων μας και επικεντρωθήκαμε στη χονδρική πώληση άρτων και αρτιδίων. Το 2008, μεταφέραμε τη δραστηριότητα της αρτοποιείας «Φουρναράκος Διαμαντάκος» στη Θέρμη. Σήμερα, εξυπηρετούμε μερικές από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία και εστιατόρια.
Άρτοι Υψηλής Ποιότητας
Προσφέρουμε προψημένα αρτίδια (κουβέρ) και άρτους υψηλής ποιότητας, για να σερβίρετε πάντα, φρεσκοψημένο ψωμί στους πελάτες σας, αλλά και για να διαχειρίζεστε πιο έξυπνα και νόστιμα τις προμήθειές σας.