Εταιρικό Προφίλ
Η ιστορία της εταιρείας Μαλλιώρας ξεκινά το 1955 από ένα μικρό εξοχικό καφενείο στο χωριό Αγναντερό Καρδίτσας.
Το 1975 αναλαμβάνει την «επιχείρηση» ο γιος του Αχιλλέα, Ευάγγελος, ο οποίος αρχίζει να ασχολείται περισσότερο συστηματικά με τα μικρά και μεγάλα μυστικά της δουλειάς. Δίνει έμφαση σε ένα παραδοσιακό έδεσμα της περιοχής: το κοντοσούβλι.
Υιοθετώντας πρακτικές από τη μεγάλη γαστριμαργική παράδοση των χωριών της Θεσσαλίας, το κοντοσούβλι άρχισε τότε, σιγά-σιγά, να παρασκευάζεται και να πωλείται στις ψησταριές της περιοχής.