Εταιρικό Προφίλ
Ο Πέτρος Ανδρουλάκης είναι Κτηνίατρος, Τεχνολόγος, Υγιεινολόγος και Μικροβιολόγος Τροφίμων, Διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Από το 1990 είναι εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
Δραστηριοποιείται στα αντικείμενα των ειδικοτήτων του από το 1990, και είναι συνεργάτης και σύμβουλος δεκάδων μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες καλύπτουν στο σύνολό τους όλο το φάσμα παραγωγής και επεξεργασίας των τροφίμων.
Από το 2009 την βάση του αποτελούν νέες εγκαταστάσεις, στην οδό Ομήρου αρ. 21 στη Θεσσαλονίκη, εμβαδού 360 τ.μ.
Ωστόσο, από τον Ιούνιο του 2019 που οι ανάγκες αυξήθηκαν, η επιχείρηση λειτουργεί σε νέο χώρο στο 14ο χλμ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ στη Θέρμη, εμβαδού 600 τ.μ.
Ταυτόχρονα, διευρύνθηκαν οι συνεργασίες του με εξειδικευμένους επιστήμονες, προκειμένου η νέα, διευρυμένη γκάμα των υπηρεσιών που παρέχει, να είναι σταθερά υψηλού επιπέδου.