Εταιρικό Προφίλ
Μια oικογένεια αφοσιωμένη στην παραγωγή υπερβολικά καλού φαγητούαπό τη δεκαετία του ΄70. Χωρίς ούτε μία ημέρα αποχής από αυτή τη στάση ζωής.
Η Οικογένεια Γιαννακού ξεκίνησε στον κλάδο της εστίασης στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τον όρμο Βουλιαγμένης, με επιχειρήσεις εστιατορίων – καφέ xωρίς μία ημέρα απόκλισης από τον χώρο.
Για τον Παναγιώτη Γιαννακό, ο ήχος της μελιτζάνας, το άρωμα της ντομάτας, η δημιουργία του Pesto Genovese, το Bisque de langustines, η demi glace, το Risotto alla Milanese, και άπειρες ακόμη συνταγές ζωντανεύουν καθημερινά στην κουζίνα που ηγείται και επιτηρεί.
Αυτός είναι πραγματικά ο δικός του τρόπος ζωής.