Εταιρικό Προφίλ
Η πόλη είναι γεμάτη ευκαιρίες για μικρά ταξίδια: γεύσεις και αρώματα δημιουργούν εικόνες που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε ακόμα και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Ας κάνουμε, λοιπόν, μια μικρή απόδραση στη Γαλλία και ας μεταφερθούμε εκεί που ξέρουν από αυθεντικές γεύσεις. Το 1889, μια boulangerie-patisserie, άνοιξε στη Γαλλία και μέχρι σήμερα υπογράφει γευστικά αρτοσκευάσματα εκλεκτής ποιότητας.
Χρόνια μετά, η boulangerie-patisserie ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα και βρήκε τη δική της θέση στην καθημερινότητα των Αθηναίων. Ο «Paul» άνοιξε στην Πανεπιστημίου και έγινε ένας παράδεισος μυρωδάτων γεύσεων από αλεύρι και άλλα μοναδικής ποιότητας υλικά.
Πάνω από 30 είδη ψωμιού, σάντουιτς, κρουασάν βουτύρου (ή με creme patissiere ή με κρέμα αμυγδάλου και πολλές ακόμα παραλλαγές) για όσους ξέρουν τι θα πει «γεμάτη γεύση», πίτες και μπριος που λιώνουν στο στόμα.
Ο Paul τις ημέρες των γιορτών, φτιάχνει γλυκά με παριζιάνικη αισθητική, «υμνώντας» την ομορφιά που μπορεί να βρει κανείς σε ζαχαροπλαστεία της Γαλλίας.
Εκεί που η εικόνα έχει την ίδια δύναμη με τη γεύση.
Δεν είναι τυχαία η διάρκεια του Paul μέσα στο χρόνο και δεν είναι εξίσου τυχαίο το γεγονός ότι γρήγορα ο Paul ξέφυγε από τα όρια του κέντρου της Αθήνας και πλέον τον συναντάμε και στη Γλυφάδα αλλά και στην Κηφισιά.