Εταιρικό Προφίλ
Το τυροκομείο ξεκίνησε το 1958 από τον παππού Νίκο Τσατσουλή. Σε μία δύσκολη εποχή για την Ελλάδα ο Νίκος Τσατσουλής άρχισε να παράγει φέτα, γραβιέρα, κ μυζήθρα. Σιγά-σιγά το τυροκομείο μεγάλωσε και πήγε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. Το αποτέλεσμα της πολύ καλής ποιότητας προϊόντων ήταν οι εξαγωγές σε Αμερική και Ευρώπη, αφού πολλοί ήταν οι μετανάστες που ήθελαν να θυμούνται την παράδοση του τόπου τους και την αγνή γεύση των τυριών του κ. Νίκου.