Το πιο ολοκληρωμένο HR CORNER στη διάθεση εργοδοτών και υπεύθυνων προσλήψεων

Επιχειρηματικότητα

11/03/2020 16:01:00

HR Corner | Η νέα ενότητα του Jobfind για εργοδότες και recruiters

Μετά το λανσάρισμα του CV Corner, το Jobfind παρουσιάζει το HR Corner | Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην πράξη, μία νέα πλήρη ενότητα στο πεδίο του Human Resources και τη διαθέτει στην υπηρεσία των εργοδοτών και των recruiters.

Η επιλογή και η διαχείριση προσωπικού είναι μία πολυδιάστατη διαδικασία, που απαιτεί - εκτός από υπευθυνότητα και διορατικότητα - εμπειρία, γνώση αλλά και σύγχρονα εργαλεία.

Με αυτόν ακριβώς το γνώμονα, η ομάδα του Jobfind εργάστηκε τον τελευταίο καιρό ώστε να δημιουργηθεί μία ενότητα με τα βασικότερα εργαλεία που χρειάζονται οι εργοδότες και οι υπεύθυνοι προσλήψεων από τη στιγμή της ανάρτησης μίας κενής θέσης μέχρι την πρόσληψη και τον υπολογισμό της μισθοδοσίας.

Στη νέα ενότητα μπορείτε να βρείτε:

Στη συλλογή αγγελιών του Jobfind μπορείτε να αναζητήσετε, μέσα από μία ευρεία ποικιλία περιγραφών θέσεων εργασίας, εκείνη που ανταποκρίνεται άριστα στην κενή θέση που θέλετε να στελεχώσετε. 

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να δείτε ποιες ερωτήσεις θέτουν οι HR κορυφαίων εταιρειών της Ελλάδας στους υποψηφίους που καλούν σε συνέντευξη.

Μπορείτε να υπολογίσετε γρήγορα τον καθαρό μισθό σας με βάση τον μεικτό ή αντίστροφα. Δείτε τα ποσά των ασφαλιστικών εισφορών, του φόρου και της εισφοράς αλληλεγγύης.

Θέλετε να δημοσιεύσετε τις αγγελίες σας και να βρείτε τα επόμενα στελέχη σας; Ξεκινήστε άμεσα δημοσιεύοντας δωρεάν την πρώτη αγγελία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: 2310326664
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 - 17.00