H MASTER PLUS HR για λογαριασμό πελάτη της, ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, αναζητά ένα (1) άτομο για τη θέση:
Sous Chef
Περιγραφή Θέσης- Βοήθεια στην προετοιμασία και το σχεδιασμό όλων των μενού φαγητού και ποτών
- Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης
- Διασφάλιση ότι η κουζίνα λειτουργεί με έγκαιρο τρόπο που πληροί τα πρότυπα ποιότητας
- Υποστήριξη λειτουργίας κουζινών σε συνεργασία με τον Executive Chef
- Επινοητικότητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν και ανάληψη του ελέγχου σε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση
- Διαχείριση και εκπαίδευση του προσωπικού κουζίνας, διαμόρφωση ωραρίου εργασίας και αξιολόγηση απόδοσης προσωπικού
- Παραγγελία προμηθειών για τη δημιουργία κατάλληλου αποθέματος
- Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας και επιβολή της τήρησής τους